Bir Cevap!

Bana neden ayetleri paylaşıyorsun diye soranlara işte cevabı:

“İndirdiğimiz o açık ayetleri ve doğru yolu o Kitap’ta insanlara açıkladığımız halde gizleyenler; işte Allah onlara lanet edecektir. Lanet edecek olanlar da lanet edecektir. Tevbe edip kendini düzelten ve onları açıklayanlar başka. Onların tevbesini kabul ederim. Ben tevbeleri kabul ederim. İkramım boldur.”
Kur’an – Bakara Suresi 159 – 160. ayetler.

“Allah’ın indirdiği kitaptan bir şeyi gizleyenler ve ona karşılık biraz çıkar sağlayanlar; onlar karınlarına sadece ateş doldururlar. Allah Kıyamet günü onlarla konuşmaz. Onları aklamaz. Onlara acı bir azap vardır.”
Kur’an – Bakara Suresi 174. ayet.

“Allah kendisine kitap verilenlerden kesin söz aldığında şunları söyledi: “O Kitabı insanlara kesinlikle açıklayacaksınız ve asla gizlemeyeceksiniz.” Ama onlar Kitabı arkalarına attılar ve karşılığında geçici bir bedel aldılar. Aldıkları o şey ne kötüdür.”
Kur’an – Al-i İmran Suresi 187. ayet.

İşte bu ayetler ve bunun gibi daha birçok emirden dolayı Allah’ın sözünü ulaşabilecek herkese ulaştırmak hepimizin görevidir.

Bana herhangi bir konuda sorulan soruya, danışılan görüşe Kur’an temelli cevap vermem benim en büyük ve üzerinde en hassasiyetle durduğum sorumluluğumdur.

Vesselam


Yayımlandı

kategorisi

, ,

yazarı:

Etiketler:

Yorumlar

Bir yanıt yazın